Calendari d’Eixides

Calendaris d’Eixides de Espeleo i Barrancs 

Hola a tod@s,
La Desescalada ha començat per als Federats però recordeu que hem de mantindre una sèrie de normes i restriccions segons cada Fase. L’assegurança federativa està vigent sempre que no s’incomplisquen les lleis establides. Diari Oficial GVA
Amb la finalitat d’evitar aglomeracions en Cavitats i Barrancs de la Comunitat Valenciana s’ha creat aquest calendari Informatiu on els grups que tinguen previst realitzar una eixida indiquen Quan, on, quantitat de persones… mostrant la informació que l’usuari considere oportuna quan informa de l’eixida.( No és necessari registrar-se)
D’aquesta manera la resta del col•lectiu podrà també tindre una visió del concorregut que pot estar la cavitat/Barranco que pretén realitzar i així organitzar-se per a no coincidir amb altres grups.


Emplenar el formulari no suposa una autorització a l’eixida, ni dona cap dret ni preferència sobre la Cavitat o el Barranc, és només a nivell informatiu.


NO és un requisit estar Federat per a informar de l’eixides. Qualsevol persona pot informar.
Si tot el col•lectiu informem de les nostres previsions d’eixides serà més fàcil evitar les aglomeracions, esperes i frustracions entre les persones que acudeixen a la cavitat/barranc. (No es mostrarà informació sensible en el calendari)

Posted in .

Calendari d’Eixides

Calendari d’Eixides d' Espeleo y Barrancs - #Desescalada

Hola a tots/es,

La Desescalada ha començat per als Federats però recordeu que hem de mantindre una sèrie de normes segons cada fase. La assegurança federativa està vigent sempre que no s’incompleixin les lleis establertes. Diario Oficial  GVA

Amb la finalitat d’evitar aglomeracions en Cavitats i Barrancs de la Comunitat Valenciana s’ha creat aquest calendari Informatiu on els grups que tinguen previst realitzar una eixida indiquen Quan, on, quantitat de persones…

D’aquesta forma la resta del col·lectiu podrà també tindre una visió del concorregut que pot estar la cavitat/Barranc que pretén realitzar i així organitzar-se per a no coincidir amb altres grups.

Emplenar el formulari no autoritza l’eixida ni dóna cap dret ni preferència sobre la Cavitat o el Barranc, és només a nivell informatiu.


NO és un requisit estar Federat per informar de les sortides.

Si tots informem de les nostres previsions d’eixides serà més fàcil evitar les aglomeracions, esperes i frustracions entre les persones que acudeixen a la cavitat/barranc. No es mostrarà informació sensible en el calendari

Espeleo

Barrancs

Posted in #JoEmQuedoACasa.